DOGAĐAJI

STIŽE NAM BEBA - INFO DAN O TRUDNOĆI, DOJENJU I PRIPREMAMA ZA NOVOG ČLANA PORODICE!  
 

Info dan “Stiže nam beba” je prilika da svi zainteresovani građani na jednom mjestu dobiju veliki broj važnih i korisnih informacija koje su im potrebne u toku trudnoće i nakon nje, ali i da porazgovaraju sa stručnim licima i iskusnim roditeljima.

 

Ovim događajem Udruženje obilježava Nacionalnu sedmicu promocije dojenja koja je 40.u godini I simbolično označava puni termin trudnoće.

 

Posjetoce očekuje vrlo bogat i raznovrstan program, a učesnici događaja pripreme brojna iznenađenja u vidu poklona, popusta i nagrada.

FESTIVAL RODITELJSTVA - SVI U PARK!  
 

Porodica Fest se organizuje u susret Međunarodnom danu porodice koji se širom svijeta obilježava 15. maja. Festival organizujemo da bismo promovisali ulogu porodice kao temelja svakog društva i njenog značaja za zajednicu i pojedinca, a kroz informisanje i edukaciju roditelja i svih zainteresovanih o mnogim važnim temama za roditelje i djecu, u formi predavanja i prezentacija, i kroz zabavne i korisne sadržaje. Dio aktivnosti bude usmjeren na zabavno-edukativni segmnt i za posjetioce  se organizuju veliki broj sportskih, muzičkih, likovnih i edukativnih aktivnosti i radionica. 


Festival se organizuje na otvorenom u jednom od najljepših podgoričkih parkova, park kod dvorca Petrovića na Kruševcu.