NAŠI SAJTOVI

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE NA PORTALU RODITELJI.ME

Portal okuplja veliku roditeljsku zajednicu, prevashodno iz Crne Gore (svakog mjeseca preko 80 hiljada jedinstvenih posjetilaca ostvari preko 150 000 pregleda naših stranica). Naša Facebook stranica okuplja preko 32 hiljade ljudi.


NAŠ PRIJEDLOG PODRAZUMIJEVA MOGUĆNOST DA SE REKLAMIRATE PUTEM BANERA I PROMOTIVNIH TEKSTOVA

I OPCIJA: ROTIRAJUĆI BANER


Rotirajući baner podrazumijeva dijeljenje pozicije banera sa još dva klijenta. To znači da svako treće učitavanje stranica por¬tala podrazumijeva i prikaz vašeg banera. 

I OPCIJA: STATIČNI BANER


Zakup statičnog banera podrazumijeva da je vaš baner vidjiv prilikom svake posjete portalu.

PR TEKSTUALNA OBJAVA

 

Dijeljenje (sharovanje) na svim našim društvenim medijima (klijent dostavlja spreman tekst)


Tekst treba dostaviti sa prilozima tj.  sa fotografijama i linkovima ka proizvodima ili uslugama koje imate u ponudi. Jedan od primjera možete pogledati i na ovom linku: Kako zaštititi djecu u sezoni prehlade i gripa

PISANJE I OBJAVLJIVANJE PR TEKSTOVA

 

U dogovoru sa klijentom agencija može pronaći stručna lica (kopirajtere, blogere, novinare, PR stručnjake, pisce) iz raznih oblasti koji mogu osmisliti i napisati PR tekstove, blogove, native PR tekstove ili neke druge sadržaje. Ova usluga podrazumijeva pisanje i objavljivanje tekstova ili serije tekstova i njihovo dijeljenje na društvenim medijima. 
 

Cijena za ovu uslugu varira od zahtjeva klijenta. 
 

U okviru tih tekstova možemo za¬jedno osmisliti i napisati edukativne sadržaje, sa fotografijama i linko¬vima ka proizvodima koje nudite ili imate u ponudi. Jedan od primjera možete pogledati i na ovom linku: Kakve pokretne stepenice i bakrači, online samoposluga me spasila.  

Dodatne povoljnosti koje vam pružamo ukoliko zakupite baner na mjesec dana: 

 

  • PR tekstualna objava;

  • Baner na našim drugim portalima Porodični vodič i Kalendar razvoja djeteta.

  • (portali će vrlo brzo biti u funkciji)

  • 5% popusta za zakup komercijalnog prostora na događajima koje Udruženje Roditelji i agencija Kreativa Lab organizuje u toku godine. Za sada imamo dva događaja godišnje: Porodica Fest u maju i Stiže nam beba u oktobru.

 

Za sklapanje ugovora na duži rok obezbjeđujemo popuste shodno dužini trajanja ugovora.   

PONUDA ZA OGLAŠAVANJE NA PORTALU PORODIČNI VODIČ

Udruženje Roditelji, koje okuplja roditeljsku zajednicu u Crnoj Gori i čije web stranice mjesečno posjeti najmanje 80 hiljada jedinstvenih posjetilaca (roditelja uglavnom iz Crne Gore) priprema jedinstveni Porodični vodič na kojem će se na jednom mjestu naći sadržaji važni za djecu, roditelje i porodicu. 


Na njemu ćemo predstavljati brojne ustanove, centre, ambulante, porodične hotele/restorane, školice, rođendaonice i sve ostale subjekte koji svoj sadržaj kreiraju vodeći se potrebama roditelja i djece, tj. porodice kao ciljne grupe.  


Porodični vodič će biti jedinstveno mjesto na kojem će roditelji imati sve potrebne informacije o tome kako da provedu slobodno vrijeme sa djecom i rade zabavne stvari, u cijeloj Crnoj Gori, a da ne gube vrijeme istražujući gdje se šta nudi.  Web aplikacija će imati savremen dizajn, jasnu i nekomplikovanu preglednost i pristupačnost, kako sa mobilnih telefona, tako i sa računara/tableta.  


Pozivamo i vas da predstavite svoje usluge i servise i upoznate roditelje u Crnoj Gori sa onim što nudite njima i njihovoj djeci.  


Sa prezentacijom na porodičnom vodiču imate priliku da sami kreirate sadržaj odnosno informacije koje želite da prezentujete roditeljima. Od našeg tima dobijate podršku u pisanju, pripremanju, prilagođavaju ali i adekvatnom prenošenju poruke budućim i sadašnjim korisnicima i klijentima. 


Omogućavamo vam da imate svoj “profil” tj prezentaciju servisa, usluga i robe koju nudite u okviru Porodičnog vodiča ali vam i nudimo objavu promotivnih tekstove kojima želite da predstavite nešto iz avog asortimana. Osim toga, možete se predstaviti i putem standardnih banera, tj pozicija koje omogućavaju klasičnju reklamu dostupnu svima koji budu posjetili aplikaciju Porodični vodič, sa linkom na vaš matični sajt.


Važno je da znate da Vam predstavljanje u Porodičnom vodiču omogućava pristup ciljnoj grupu koja broji i do 100 hiljada roditelja u Crnoj Gori, sa trendom rasta koji nam neiminovno predstoji, i koji nas prati od početka našeg rada prije šest godina. Osim toga, na ovaj način ćete podržati rad udruženja Roditelji koje radi na unaprjeđenju prava roditelja i djece u Crnoj Gori i nudi im besplatne sadržaje na različitim nivoima.   


Cjenovnik za promociju sadržaja na web aplikaciji Porodični vodič:

I OPCIJA: PREDSTAVLJANJE ORGANIZACIJE


(kontakt informacije sa fotografijama i informacije o poslovanju/radu); Uz ovu vrstu predstavljanja dobijate i najavljivanje svakog događaja koji organizujete, u okviru kalendara aplikacije.


*Ukoliko bi potpisali godišnji ugovor obračunava se popust od 10%.

II OPCIJA: NAJAVE DOGAĐAJA/DEŠAVANJA


 

III OPCIJA: PROMOTIVNI TEKSTOVI

 

(podrazumijevaju uređivanje i pisanje teksta od stane tima Porodičnog vodiča)

IV OPCIJA: ZAKUP BANERA


Ukoliko bi se odlučili za zakup banera sve gore navedene stavke bi dobili gratis. Cijene banera su u zavisnosti od pozicije i da li je baner fiksan ili rotirajući. 

Napominjemo da će aplikacija imati direktorijum koji će obuhvatiti kontakt podatke svih naših partnera/klijenata, a kako bismo korisniku olakšali pretragu. Prisustvo u direktorijumu dobijate gratis.